NOVO U LOVE HURTS-U

Drage moje i dragi moji,
Počinjemo sa dva potpuna hita u svetu, najnovijom terapijom Multipolarnom radiofrekvencijom i Plasma pen-om. Cilj terapije Multipolarnim radiofrekventnim talasima je podmlađivanje-rejuvenacija i zatezanje- lifting lica, vrata, dekoltea, šaka, genitalne regije, zatezanja kože tela, lečenje lakših oblika celulita i elinimacija manje količine masnih naslaga.
Terapija se zasniva na promeni polariteta elektromagnetnog polja u koži i potkožnom tkivu više od milion puta u sekundi što dovodi do teramalne reakcije tkiva- lipolitički efekat i efekat na celulit i reaktivne produkcije kolagena u njegovoj 3D konformaciji- efekat rejuvenacije i liftinga.
Rezultati vidljivi već nakon prvih tretmana (zavisno od pacijenta).
Terapija je potkrepljena ogromnim brojem naučnih dokaza u poslednje 4g uključujući i kliničku studiju započetu u 2016g za ispitivanje efekta multipolarne radiofrekvencije na lifting i rejuvenaciju genitalne regije.

Plasma pen lifting- najsavremenija terapija nehirurškog liftinga najpoznatija u sferi zatezanja kapaka (nehirurška blefaroplastika), uklanjanja viška kože na kapcima, ali i za uklanjanje bradavica, fibroma, keloida, keratoza…

3D peptidni Mezolift micro needling tehnikom- 3D peptidi za momentalni efekat zatezanja kože lica, vrata i dekoltea
Fitoestrogena mezoterapija micro needling tehnikom- efekat fitoestrogena na kožu lica, vrata,dekoltea,šaka,genitalne regije kod dama u menopauzi bez opasnosti koja prati uzimanje hormonskih preparata.

Skin fitness Fototherapy – Fotobiostimulacija

 

Muscle by muscle massage– Mišić po mišić masaža (90 min)

Microneedling therapy sa japanskim serumima

Vaša,

Dr Gorica Đokić